Ingrediënten
- 3 mango’s
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 250 ml slagroom
Bereiding
- Steek de klopper op je Bamix, doe de slagroom in de maatbeker van 1 L en klop de slagroom stijf.
- Snij het vruchtvlees van de mango’s en doe deze in een andere maatbeker. Steek het multimes op je Bamix en pureer de mango’s fijn.
- Meng met een lepel de geklopte slagroom met de gepureerde mango’s en de gecondenseerde melk in een grote kom.
- Doe het mengsel in een vriesbestendige bak en zet het in de vriezer. Laat het minimaal 4 uur, maar het liefst een hele nacht opstijven.
- Voor een extra romig resultaat kan je het gedurende het vriesproces een aantal keren doorscheppen.
- Haal het ijs uit de vriezer en laat het een paar minuten op kamertemperatuur iets zachter worden. Hierdoor is het gemakkelijker te scheppen.
Geniet van je zelfgemaakte mango-ijs!
Ontdek ons BAMIX-assortiment
Bron recept: Bamix.be